SB1

550 DKK1.450 DKK

Dollerup Bakker er et naturområde ved Dollerup, syd for Viborg. Bakkerne ligger ved Hald Sø, der er en af landets dybeste søer. Søen blev dannet under sidste istid af en gigantisk isklump. Denne isklump smeltede og denne proces medførte det meget kuperede terræn, som denne del af den midtjyske hede er kendt for.

“Mit billede er fra ét af de højeste udsigtspunkter fra Dollerup Bakker, udover Hald Sø. Jeg prøver igennem billedet at vise naturens evige ro, og dens ‘talen til os’ – om at alting er, altid har været, og altid vil forblive – ok.”

– Mannarosephotography

 

Ryd
Product price
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

“Jeg er en kvinde på 40 år, der bor i Vejle og meget snart flytter til Grønland. Jeg er uddannet arkitekt, og har efterfølgende taget grunduddannelsen som fotograf på Medieskolerne i Viborg.

I mit virke som fotograf har jeg fokus på den rumlige forståelse, det grafiske blik og stemningsfulde billeder.

Jeg er meget fascineret af landskaber – pga. naturens rå og barske virkelighed, dens egenvilje og kæmpe vidder, der kan få mig til føle mig som en enormt lille brik i universet.

Mine billeder viser en fascination af naturens små undere, de store landskaber og dér hvor landskab møder det menneskeskabte. Både hvor naturen har fået lov af gro uden menneskelig indblanden, men også de steder hvor vi har sat nogle rammer op for brugen af den.” – Mannarosephotography

 

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

, ,

Farve

Kunstner

Mannarosephotography