Handelsbetingelser

Virksomheden
Plotteriet, Nørre Allé 13, st baghuset, 8000 Aarhus C – info@plotteriet.dk – 21804748 – CVR 28542046

Priser
Alle priser på fabrikatet.dk er angivet i DKK og inkl. moms, men ekskl. eventuel fragt, rettelser, tegnestueomkostninger og tillæg for hasteopgaver og aften-, weekend- og natarbejde. Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer, samt vore producenters specifikationer og tolerancer på varer.

Levering
Enkelte produkter er på lager, ellers fremelskes de på bestilling. Der er typisk 5 hverdages leveringstid.
Alle plakater uden ramme kan sendes i paprør med GLS eller Post Nord.
Alle plakater der bestilles med ramme, kan kun afhentes hos Fabrikatet (Nørre Allé 13, st. baghuset. 8000 Aarhus C), ellers kan særlig levering aftales.

Bestilling/Betaling
Vi trækker som udgangspunkt ordrebeløbet ved produktionsstart, da du ikke har 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af tryksager – der er tale om specialfremstillede varer. Læs evt. mere i Forbrugeraftalelovens §12, stk 2. Det er også muligt at blive oprettet som kontokunde, ved større/gentagne ordrer.

Fortrydelse
Du har ikke 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af tryksager – der er tale om specialfremstillede varer. Læs evt. mere i Forbrugeraftalelovens §12, stk. 2.

Fejl og mangler
Kunden er selv ansvarlig for straks, at reklamere over en mangelfuld eller beskadiget leverance. Ved synlig transportskade kvitteres modtagelsen med forbehold for dette. Undlades reklamation eller reklamerer kunden for sent, mister kunden adgangen til at gøre manglen gældende. Leverandøren er berettiget til at afhjælpe en mangel, såfremt dette kan ske inden for rimelig tid. Fabrikatet hæfter ikke for fejl og/eller mangler der er opstået pga. kunden selv tilvejebringer papir eller andet materiale til leverancen. Kunden er ikke berettiget til prisafslag eller til at nægte at modtage det bestilte ved mindre afvigelser fra godkendt prøve eller aftalt specifikation.

Fortrolighedspolitik
Fabrikatet sælger eller videregiver ikke personlige oplysninger uden forudgående accept. Du kan altid kontakte Fabrikatet og bede os om at slette alle data, som vi måtte have opbevaret om dig. Det kan være cookies, kontaktoplysninger osv.

Kurv

Top